Privacybeleid

Een veilige verwerking van persoonsgegevens. 

Deze Privacy Policy regelt de verwerking van persoonsgegevens door de verwerkingsverantwoordelijke Best-Matic met maatschappelijke zetel te Blarenberglaan 21 2800 Mechelen, met ondernemingsnummer BTW BE0449.338.642

 

1. Welke gegevens?
Uw verzamelde gegevens zijn minimaal uw identiteitsgegevens, uw correspondentieadres, gegevens over uw bestaansmiddelen (inkomen en vermogen) en dit voor alle meerderjarige leden van het gezin, evenals alle gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de taken die verder worden vermeld.

De gegevens worden verzameld en gebruikt met uw toestemming in overeenstemming met de Europese en Belgische wetgeving rond gegevensbescherming.

 

2. Waarvoor worden de gegevens gebruikt?
In het kader van de opdracht tot de aankoop die u wenst toe te vertrouwen aan Van Der Poorten Interieur, moet deze een zekere hoeveel informatie van en over u verwerken. Deze informatie is noodzakelijk om de opdracht te vervullen. Uw verzamelde gegevens kunnen ook gebruikt worden om (een) andere opdrachten te realiseren die noodzakelijkerwijs nauw verbonden zijn met uw opdracht.

De persoonsgegevens van onze cliënten worden enkel verwerkt in het kader van de opdrachten die aan NV Van Der Poorten worden toevertrouwd. Alle gegevens vallen bovendien onder het beroepsgeheim en verlaten het kantoor niet.


3. Hoe worden mijn gegevens bewaard?

Uw gegevens worden opgeslagen in de vorm van een papieren en elektronisch bestand..

Als uw gegevens gedeeld moeten worden voor de verwerking/opvolging van uw dossier, gebeurt dit via een beveiligd elektronisch systeem voor informatie uitwisseling en/of via gerechtelijke procedure via E-deposit/DPA elektronisch systeem.

NV Van Der Poorten bewaart de persoonsgegevens van de verschillende partijen minstens gedurende de looptijden van de opdrachten die haar worden toevertrouwd. Als uw dossier eenmaal wordt afgesloten worden uw gegevens minimaal tien jaar bewaard, te rekenen vanaf het einde van het project of einde van de aankoop.

NV Van Der Poorten bevestigt dat deze verwerking van persoonsgegevens zich zal beperken tot wat nodig is binnen het kader van de gerechtvaardigde belangen.

4. Veiligheidsmaatregelen

NV Van Der Poorten heeft veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet-toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.

 

5. Wie heeft toegang tot uw gegevens? 

De werknemers van Van Der Poorten hebben toegang tot uw dossier, zodat zij uw dossier indien nodig, kunnen behandelen.

 

6. Rechten van de cliënten:

U hebt het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van uw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat NV Van Der Poorten van uw persoonsgegevens maakt.

 

6.1 Recht van verbetering, verwijdering en beperking

U bent vrij om uw persoonsgegevens al dan niet mee te delen aan NV Van Der Poorten. Daarnaast hebt u steeds het recht om NV Van Der Poorten te verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. U erkent dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensten mogelijks niet leverbaar zijn.

U mag eveneens vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.

 

6.2 Recht van verzet

U beschikt over een recht van verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen.

Daarnaast hebt u steeds het recht om u te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing; in dergelijk geval hoeft u zelfs geen redenen op te geven.

 

6.3 Recht van vrije gegevensoverdracht

U beschikt over het recht om uw persoonsgegevens die door u verstrekt zijn aan NV Van Der Poorten in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te laten dragen.

 

6.4 Recht van intrekking van de toestemming

Voor zover de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschikt u over het recht om die toestemming in te trekken.

 

6.5 Uitoefening van uw rechten

U kan uw rechten uitoefenen door NV Van Der Poorten daartoe te contacteren, hetzij per e-mail naar info@vanderpoorteninterieur.be, per post naar 3010 Leuven, Diestsesteenweg 624 of door gebruik te maken van het contactformulier “Contacteer ons” op de Website, mits bijvoeging van een kopie van uw identiteitskaart.

 

6.6 Automatische beslissingen en profiling

De verwerking van de persoonsgegevens van u omvat geen profiling en zal door NV Van Der Poorten evenmin aan geautomatiseerde beslissingen worden onderworpen.

 

6.7 Recht om klacht in te dienen

U beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie: Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail:  commissie@privacycommission.be;

 

CONTACTEER ONS

Hieronder kan u een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

BEL ONS

+32 15 27 71 02

ADRES

Blarenberglaan 21,
2800 Mechelen

E-mail

Algemeen contact
info@bmpackaging.be

Technische dienst
order@bestmaticmachines.be

Bestellingen
kris@bestmaticmachines.be

Facturatie
facturatie@bestmaticmachines.be