Over ons Leveranciers Technische dienst Contact Nieuws                              

GRAFISCHE MACHINES

Best-Matic is uw leverancier van nieuwe grafische machines van lamineermachines tot vouwmachines. Bekijk hier ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies op maat

Uitstekende na-service

Top Kwaliteit

Lamineermachines

Laminaat veredelt uw drukwerk en geeft het een hogere toegevoegde waarde. FOLIANT levert zowel manuele instap modellen als volautomatische machines. TECNOMAC is dé industriële lamineermachine bij uitstek voor de grote formaten.

Meer info

Nietmachines

Hohner is de wereldwijde marktleider voor nietkoppen en draadnietmachines. Best-Matic beschikt over herstel faciliteiten voor de meest courante nietkoppen.

Meer info

Papierboormachines

De Duitse fabrikant HANG maakt een compleet gamma papierboormachines: voor de occasionele gebruiker en voor continu industrieel gebruik.

Meer info

Snijmachines, Driesnijders en Kaartsnijders

IDEAL is de industrie standaard in snijmachines van 35 cm tot 72 cm. HORIZON 3-snijders behoren tot de meest geavanceerde en operator vriendelijke in de grafische markt.

Meer info

Stans-en foiling machines

De KAMA stansmachines zijn vlakstansmachines voor alle papier-karton-en kunststof uitkap werk. De Horizon rotatieve stansmachines bieden een ideale oplossing voor digital print.

Meer info

Verzamelmachines

HORIZON’s verticale vergaarmachines zijn inzetbaar voor alle verzamelwerk: voor het traditioneel offsetdrukwerk en voor de digital print toepassingen.

Meer info

Verzamelhechters

De veelzijdige HORIZON vergaarhechters (ook wel verzamelhechters  genoemd) bieden de ideale oplossing voor alle geniete brochure afwerking.

Meer info

Vouwmachines

HORIZON’s hoogtechnologische vouwmachines zijn er voor de A3+ en B2 formaten, voor complexe bijsluiters en voor performante B1 toepassingen.

Meer info

Ril- / Perforeer- en Vouwmachines

Het Italiaanse BACCIOTTINI fabriceert de meest performante ril-vouwmachines voor papier kwaliteiten van 60 tot 600 gsm.

Meer info

Lijmmachines

Het HORIZON gamma biedt de gepaste oplossing voor elke garenloos boekproductie. Voor het 1 off boek tot volledig geautomatiseerde bindstraten.

Meer info

Vouw-en kleefmachines

KAMA produceert vouw-en kleefmachines voor de mappen, pochettes en dozen productie.

Meer info

Smart finishing solutions

HORIZON biedt geïntegreerde online oplossingen voor brochure-en boekproductie.

Meer info

Diverse machines

Meer info

CONTACTEER ONS 

Hieronder kan u een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

BEL ONS

+32 15 27 71 02

Nederlands