Over ons Leveranciers Technische dienst Contact Nieuws

GRAFISCHE
MACHINES

Best-Matic is uw leverancier van nieuwe grafische machines van lamineermachines tot vouwmachines. Bekijk hier ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

✓    + 40 jaar ervaring;

✓    Uitstekende na-service

✓    Top Kwaliteit

Lamineermachines

Laminaat veredelt uw drukwerk en geeft het een hogere toegevoegde waarde. Foliant levert zowel manuele instap modellen als volautomatische machines.

Meer info >

Nietmachines

Hohner is de wereldwijde marktleider voor nietkoppen en draadnietmachines. Best-Matic beschikt over herstel faciliteiten voor de meest courante nietkoppen.

Meer info >

Papierboormachines

De Duitse fabrikant HANG maakt een compleet gamma papierboormachines: voor de occasionele gebruiker en voor continu industrieel gebruik.

Meer info >

Snijmachines, Driesnijders en Kaartsnijders

IDEAL is de industrie standaard in snijmachines van 35 tot 72 cm. HORIZON 3-snijders behoren tot de meest geavanceerde en operator vriendelijke in de grafische markt.

Meer info >

Stans-en foiling machines

De KAMA stansmachines zijn vlakstansmachines voor alle papier-karton-en kunststof uitkap werk. De Horizon rotatieve stansmachines bieden een ideale oplossing voor digital print.

Meer info >

Verzamelmachines

HORIZON’s verticale vergaarmachines zijn inzetbaar voor alle verzamelwerk: voor het traditioneel offsetdrukwerk en voor de digital print toepassingen.

Meer info >

Verzamelhechters

De veelzijdige HORIZON vergaarhechters (ook wel verzamelhechters  genoemd) bieden de ideale oplossing voor alle geniete brochure afwerking.

Meer info >

Vouwmachines

HORIZON’s hoogtechnologische vouwmachines zijn er voor de A3+ en B2 formaten, voor complexe bijsluiters en voor performante B1 toepassingen.

Meer info >

Ril- / Perforeer- en Vouwmachines

Het Italiaanse BACCIOTTINI fabriceert de meest performante ril-vouwmachines voor papier kwaliteiten van 60 tot 600 gsm.

Meer info >

Lijmmachines

Het HORIZON gamma biedt de gepaste oplossing voor elke garenloos boekproductie. Voor het 1 off boek tot volledig geautomatiseerde bindstraten.

Meer info >

Vouw-en kleefmachines

KAMA produceert vouw-en kleefmachines voor de mappen, pochettes en dozen productie.

Meer info >

Smart finishing solutions

HORIZON biedt geïntegreerde online oplossingen voor brochure-en boekproductie.

Meer info >

CONTACTEER ONS 

Hieronder kan u een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

BEL ONS

+32 15 27 71 02