Over ons Leveranciers Technische dienst Contact Nieuws                              

OVER ONS

Het bedrijf is opgericht door Luc & Mia Bogaerts als leverancier van grafische machines en is de voorbije jaren uitgegroeid tot een gezonde KMO met 15 werknemers.

Meer dan 40 jaar ervaring
15 Trouwe werknemers
Lange termijnrelaties
Luipaard als symbool

OVER ONS

Best-Matic bestaat al sinds 1978

Al bijna 40 jaar lang is Best-Matic een gevestigde waarde in de print finishing solutions wereld wat bewonderenswaardig is voor een bedrijf dat zijn mannetje moet staan in een sector die continu onderhevig is aan verandering en fel beconcurreerd wordt.

Maar dat is niet zonder reden. De stichters, Luc Bogaerts en zijn vrouw hebben van bij de start een bewuste keuze gemaakt om ‘mensen’ centraal te stellen. De 15 trouwe werknemers vormen samen het kloppend hart van de organisatie. Ook wordt er bij klanten steeds geïnvesteerd in lange termijnrelaties. En dat merk je, in elk aspect van dit bedrijf. Wanneer je als klant een aankoop overweegt, staat het commerciële team je bij met gefundeerd advies. Zij screenen voortdurend de markt op zoek naar de beste print finishing machines.

Onze Visie

Het luipaard als symbool is niet toevallig gekozen. We zijn een middelgroot bedrijf maar voor onze klanten zijn we tot grootse dingen in staat. We zijn een krachtige speler in de sector, snel, efficiënt en waakzaam. We houden altijd de markt in de gaten om zo het best mogelijke advies en product aan te bieden. Zo zijn we er ook in geslaagd een portfolio uit te bouwen van trouwe klanten en mooie realisaties. Zij hebben doorheen die jaren meegebouwd aan ons succes.

Zo is Best-Matic de enige verdeler in de België en Luxemburg van de premium productenreeks van het Japanse merk Horizon, de grootste producent ter wereld in vijf print finishing disciplines. Daarnaast verdelen zij nog een heel aantal andere topmerken zoals Renz, Ideal, Uchida, Valiani, Bacciottini, … Op basis van jouw noden en wensen maken de consultants een voorstel op. Jij krijgt als klant één contactpersoon toegewezen die jouw dossier van A tot Z opvolgt en door en door kent.

Neem contact op

Luc: “Op zoek naar gedegen vakkennis en de juiste ondernemersdrie”

Toen Luc zijn pensioen naderde, was het voor hem essentieel een opvolger te vinden met dezelfde filosofie. Iemand die zijn levenswerk zou voortzetten. Wie beter dan Wim Saey? Wim beschikt over de juiste ervaring. Hij maakte als Sales Operations Manager carrière bij Xeikon en stampte op eigen houtje in China een succesvolle foto-albumzaak uit de grond. Wim en Luc hadden bovendien in het verleden al samengewerkt, hij kent de producten en de klanten en beschikt over de juiste drive. En belangrijkst van al, ze delen dezelfde visie.

General Manager Wim Saey: “Blik op de toekomst”

Ik ben zeer vereerd om in Luc zijn voetsporen te treden. Ik ga mijn uiterste best doen om zijn filosofie verder te zetten. Wij zullen ons premium productassortiment en de verkoop van verbruiksartikelen verder blijven uitbreiden maar onze voornaamste drijfveer is niet om kost wat kost de grootste speler op de markt te worden. Dit omdat we het persoonlijke contact met de klant vooropstellen en maatwerk willen aanbieden. De klant zal altijd centraal staan en van een totaalaanpak genieten, van advies bij aankoop tot herstelling.

Nederlands