Over ons Leveranciers Technische dienst Contact Nieuws                              

TECHNISCHE DIENST

Best-Matic beschikt over een goed georganiseerde technische dienst met onderdelen en interventie beheer en getrainde technici die vanuit Mechelen worden de regio’s België en Luxemburg bediend.

Goede deals!

Uitstekende na-service

Top Kwaliteit

Samenstelling en organisatie technische dienst

Onze logistieke dienst beheert niet alleen een magazijn van verbruiksproducten maar ook een uitgebreide stock van machineonderdelen. De technische interventies worden uitgevoerd tijdens de werkuren van maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd feestdagen. Interventies en standby’s na de werkuren en in het weekend zijn mogelijk maar dienen 48h op voorhand aangevraagd te worden.

Naast de herstelling van een machine ter plaatste kan de machine ook hersteld worden in ons eigen atelier. Een complete technische opleiding wordt verzorgd door onze eigen technische dienst, ter plaatse bij de klant na installatie of bij onszelf voor de installatie.

De opleiding behelst een algemene technische uitleg betreffende de machine en een specifieke opleiding i.v.m. de bediening en het onderhoud van de machine door de operator. Maximaal worden er 3 operatoren per installatie opgeleid. Alle opleidingskosten behoudens te gebruiken materialen, zijn voor onze rekening. Bijkomende opleidingen zijn steeds mogelijk via een betalend opleidingsprogramma.

NEEM CONTACT OP

CONTACTEER ONS 

Hieronder kan u een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

BEL ONS

+32 15 27 71 02

Nederlands